torsdag 26 maj 2016

DAG9 - Matdagbok

Frukost: ¨
1 ägg, två msk keso, en halv banan - 185 kCal

Mellanmål:
Två små bars, protein ( kunde inte hålla mig)300kCal

Lunch:
Köttfärssås och råkostsallad ( utan dressing) 300 kCal

Frukost: ¨ 1 ägg, två msk keso, en halv banan - 185 kCal Mellanmål: Två små bars, protein ( kunde inte hålla mig)300kCal Lunch: Köttfärssås och råkostsallad ( utan dressing) 300 kCal Mellanmål: Tre små nektariner + lite parmaggioost . 150kCal Middag: Laxknäcke - 400kCal = 1335 kCal Mellanmål:
Tre små nektariner +  lite parmaggioost . 150kCal

Middag:
Laxknäcke - 400kCal

= 1335 kCal

Extraextraextraextar - skit:
En riktigt jobbig dag, en riktigt jobbig dag. Mamma har ett pulsåderbråck i hjärnan. Extremt mycket som behövde klaffa för en ansökan om bostad. Stressig, hemska tankar skjuts bort.
Såstressig , så när jag är klar med alla uppgifter, svamlar mig igenom afären oh handla rpå vägen hem från jobbet. Såstressigt att jag tappar plånboken på golvet i den råstressiga kassan ( såsom de har det i det här jäkla landet, stress och djupa suckar, ingen packyta) . Snäll kund uppmärksammar mig på detta.
Stressa rmot mitt hus med väskan full med mat. Hittar inet nyckeln! Gräver och gräver, sätter mig på trapen till huset och gräver mer, tar upp alla saker (alla) ringer på klockan " Vänlig man" kommer och frågar om han kan hjälpa till med något, svamlar om jag är polsk, och svensk? Vad är det? Så går han. Xtos, inne i lägenheten hör mig , släpper in och jag är så vansinnigt kissnödig, springer upp för trapporna och är jätterädd att nyckeln är borta. Det kostar ju så mycket pengar,...............att göra ny...
Välter alla väskor upp och ned, och til slut känner jag den - i fodret.
Jag välter hela väskans innehåll på sängen upp på mitt rm. JAg känner nckeln, blr nöjd och beger mig att slutföra en radåtaganden jag har kvar att göra, denna stressiga dag.

Mina gäster kommer, så kul! Vi bestämmer oss för att gå ut och hämta mat. DÅ inser jag, plånboken är borta. Letande i 2 1/2 timmar, även i buskar och sopkorg runt huset.

Månadskort ( värd 30 euro, mcfitkort 20 euro, krankenkassekort 20 euro, körkort, 600euro,

EDIT: JÄTTEJÄTTEJIPPIJIPPIJIPPI!

Plånboken upphittad, av okänd extremt underbar person - inlämnad  och av mig hämtad! ALLT var på sin plats. Allt är inet skit. Universum lever.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar