onsdag 18 maj 2016

#DAG2 - Matdagboken återupptas

Mat , #DAG1:
Frukost: 1 Ägg, halv banan i två msk youghurt ( 3.8) 
Lunch: Tortilla wrap proppad med grönsaker, fett endast från måttligt med ost och avocado. Kidneybönor, majs, två sorters salad, biotomat, gruka, salladslök, röd paprika. 1 mini salami.
Middag: Skinka, keso och örter. 
Kalorier: Ca 1350 Kcal


#DAG2
Frukost: 
Keso, halvt päron,tredjedels äpple - the. 
Halvt päron
Middag: Sallad, stekta tomater, i st hamburgare angus, stekt salladslök och en sås gjord på miniyoughurt, salladslök, vitlök tomatpuré och parmasanost. Ja, lite parmasan på burgaren också. 
Riktigt gott och smakrikt
Idag ca: 900 Kcal




Ett foto publicerat av Anna Katarina Dedorson (@fusionistagrams)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar