måndag 1 oktober 2012

Lägger upp bloggen igen, så ni kan läsa råd

Men jag kommer inte att vara aktiv, då den sk invägningen andra veckan i rad var en katastrof. Så jag har ätit lite för mycket hela helgen. Logik? Nej. Svaghet. Jag hoppades dessutom på mycket pepp. Dumt, eftersom innehållet här på är helt meningslöst, särskilt med tanke på att INGET händer på viktresan . Det enda som återstår är svält och träningsgalenskap. Eller så är jag med barn, jungfrustyle - så jag kan skylla på det. Det jobbiga är att jag inser att någon är fysiskt fel på mig. Min kropp fungerar inte som den ska, och tidigare gjort - som förra året. Hur ska jag våga gå till läkaren?

Klart starkt samband mellan högt BMI och dödlighet i hjärtkärlsjukdom, diabetes och vissa cancerformer. Det vet vi.
Men vad är det som gör att jag inte kan gå ner i vikt?
Min kostomställning är väldigt stor.
Men jag fattar redan nu att jag inte kommer att gå ner i vikt denna vecka heller, eftersom en dags synd sätter sig, men 6 dagars strikt diet inte spelar någon som helst roll.

HUR kan jag väga samma sak nu som då jag åt; Rulltårta, solrosfrön dagligen, massor av mackor, kakor, godis, drack vin och folköl och mer därtill. Nu har jag slutat med allt det där, och ändå är jag exakt på samma vikt...

Jag har syndat i helgen , men hur? Åt under fre - sönd 4 små lingongrovabullar utan smör och lite ost.
Jag åt solrosfrön, 2 påsar - men mest spottade jag ut efter att ha smaskat på saltet. Jag åt annars frukt , keso och ägg som vanligt.

Igår var jag så uppgiven att jag åt mer kalorier än jag skulle . Idag vet jag inte vad jag ska göra.
Det är helt meningslös att gå nyttig och lite småhungrig vid läggdags, svag - då det inte ger resultat.

Det hela är just nu helt meningslöst. Måste till läkaren.

Här, information om sköldkörteln ( som jag misstänker har ballat , korrekt medicinskt benämnt...

Om sköldkörtelsjukdomar

 

Många miljoner människor över hela världen lider av någon typ av sköldkörtelsjukdom, till exempel förstorad sköldkörtel (struma, elakartade eller godartade sköld-körtelknutor eller överaktiv sköldkörtel). Vissa sköld-körtelsjukdomar kan behandlas med läkemedel medan andra behandlas mest effektivt med kirurgiska ingrepp.

Definition

Sköldkörteln sitter på halsens framsida strax nedanför strup-huvudet, precis framför luftstrupen. Den är formad som en fjäril, med två lober, en på var sida, som är förenade genom ett smalt vävnads-parti. De nerver som kontrollerar stämbanden ligger precis bakom sköldkörteln.
Normalt varken ser eller känner du av sköldkörteln. Men om den förstoras orsakar den en svullnad på halsen, och det är det som kallas struma. Det finns även andra typer av sköldkörtelsjukdomar som inte ger synlig struma.
Sköldkörteln producerar viktiga hormoner som kallas T3 (trijodidtrionin) och tyroxin (T4). Dessa hormoner reglerar kroppens ämnesomsättning, det vill säga hur kroppen utvinner energi ur födan. Om din sköldkörtel inte fungerar som den ska använder kroppen energin långsammare eller snabbare än normalt.
Tillstånd när sköldkörteln är underaktiv kallas hypotyreos. Hypotyreos kan leda till viktuppgång, trötthet och frusenhet. Om sköldkörteln är överaktiv (hypertyreos) producerar den mer sköldkörtelhormon än din kropp behöver. Hypertyreos ger viktnedgång och hjärtklappning och gör att man känner sig varm.

Orsaker

Struma kan orsakas av flera sjukdomar, bland annat:
  • Graves sjukdom, som innebär att sköldkörteln svullnar upp och bildar för mycket tyroxin.
  • Tyreoidit (inflammation i sköldkörteln), som kan ha flera orsaker, till exempel en virusinfektion.
  • Jodbrist, eftersom sköldkörteln måste ha jod för att producera sköldkörtelhormonerna. Om du får för lite jod i kosten svullnar sköldkörteln upp när den försöker producera tillräckligt med hormon.
  • Läkemedel, eftersom vissa läkemedel, till exempel amiodaron, alfa-interferon och litium, kan orsaka struma.
  • Ärftliga faktorer. Vissa människor har en ärftlig benägenhet att drabbas av förstorad sköldkörtel.
Knölstruma (små knölar i sköldkörteln) kan orsakas av:
  • En cysta – en vätskefylld godartad (icke-cancerös) blåsa.
  • Ett adenom – en fast godartad tumör.
  • En elaktartad (cancerös) tumör (sällsynt).
En överaktiv sköldkörtel (hypertyreos) kan bero på Graves sjukdom eller på knölstruma.
De två främsta orsakerna till för låg sköldkörtelaktivitet (hypotyreos) är autoimmunitet (vita blodkroppar angriper sköldkörteln och förstör dess celler) och biverkningar av behandling mot sköldkörtelsjukdomar. I sällsynta fall kan nedsatt sköldkörtelfunktion vara ärftlig, en komplikation av en virusinfektion eller en biverkning av vissa läkemedel.

Symtom

Om din sköldkörtel producerar för mycket hormon har du troligen något eller några av följande symtom på hypertyreos:
  • Rastlöshet, oro, lättrördhet, lättretlighet, dålig sömn och en känsla av att alltid "vara på gång".
  • Skakande händer.
  • Viktnedgång trots ökad aptit.
  • Hjärtklappning.
  • Svettning, känslighet för värme och ökad törst.
  • Diarré eller behov av att gå på toaletten oftare än vanligt.
  • Andfåddhet.
  • Hudproblem, till exempel håravfall och klåda.
  • Förändringar av menstruationen – ofta blir mensen mycket sparsam eller oregelbunden.
  • Trötthet och muskelsvaghet.
  • Svullnad vid sköldkörteln på framsidan av halsen (struma).

Riskfaktorer

Det finns några faktorer som kan öka risken för att få sköldkörtelsjukdomar, bland annat:
  • Kön – kvinnor löper sex till åtta gånger högre risk än män att drabbas av en sköldkörtelsjukdom.
  • Ålder – personer över 50 löper ökad risk att få en sköldkörtelsjukdom.
  • Om det finns sköldkörtelsjukdomar i släkten, om du själv har haft sköldkörtelbesvär tidigare, till exempel under eller efter graviditet, eller om personer i din närmaste familj har haft sköldkörtelsjukdomar löper du större risk att själv drabbas.
  • Rökning. Risken att drabbas av autoimmun sköldkörtelsjukdom ökar om man röker.
  • Jodintag. Om du inte får tillräckligt med jod i kosten, eller om du får för mycket jod genom att ta jod eller växtbaserade kosttillskott med jod, kan risken för sköldkörtelproblem öka.
  • Vissa medicinska behandlingar och läkemedel ökar risken för sköldkörtelproblem.
  • Svår stress. Omvälvande livshändelser som dödsfall eller skilsmässa eller stark fysisk stress, till exempel en bilolycka, kan utlösa autoimmun sköldkörtelsjukdom.

Diagnos

Det krävs en läkarundersökning för att ställa diagnos på sköldkörtelsjukdomar. Läkaren koncentrerar sig särskilt på sköldkörteln och på andra delar av kroppen och andra tecken som kan avspegla sköldkörtelproblem, till exempel hud, naglar, hår, hjärta, vikt och kroppstemperatur. Dessutom får du lämna blodprover så att halten av sköldkörtelhormoner kan mätas. Läkaren kan också behöva "titta på" sköldkörteln med olika bilddiagnostekniker. Om du har en knöl på sköldkörteln går det att göra en finnålsbiopsi, det vill säga föra in en tunn nål direkt i knölen och ta ut några celler som kan kontrolleras för cancer.

15 kommentarer:

  1. Jag AMANDA KARIPETRA bor i USA, jag har lider av herpes, för
    många år, period av 7 år, utan botemedel. på en trogen dag såg jag en
    artikel på internet var en kvinna talade om läkare ISE och hur detta
    Läkaren botade henne permanent av HIV.
    Jag kontaktade honom via hans e-post: ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM och berättade för honom om min sjukdom. Detta galler man botade min herpesinfektion sjukdom. Han skickade mig örtmedicin som botade mig helt. Idag I`m living
    glatt och fri från herpes. Jag hade avsluta på mig att det inte finns någon
    bota, är han ägare och grundare av ISE HERB FORSKNINGSCENTRUM [IHRC]
    Dr .ISE har botemedel mot HIV, Zika, HPV, astma, diabetes, syfilis, låg spermier
    räkna, cancer, galenskap, hepatit, bakterier och parasitinfektion och
    andra relaterade virusinfektion. Han fick tillbringa 15 år i öva
    spiritism, konsulter, med hjälp av örter och andliga metoder för att bota
    sjukdom över hela världen. Det främsta skälet jag skriver detta vittnesmål är
    att informera hela världen om hans stora gärningar, och han är en växtbaserade läkare
    som kan bota dödliga sjukdomar. Han är också en stor spell caster Jag hade inte
    se någon läkare så kraftfull som den här galler man, hade han rädda många liv.
    Du kan kontakta honom via; ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM ...

    SvaraRadera
    Svar
    1. LÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
      Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
      Detta är saker DR Odion gör.
      HIV,
      CANCER,
      ASTMA,
      IMPOTENS,
      LÅG spermier,
      TORFTIGHET / infertilitet,
      Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

      Radera
    2. LÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
      Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
      Detta är saker DR Odion gör.
      HIV,
      CANCER,
      ASTMA,
      IMPOTENS,
      LÅG spermier,
      TORFTIGHET / infertilitet,
      Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

      Radera
  2. Jag AMANDA KARIPETRA bor i USA, jag har lider av herpes, för
    många år, period av 7 år, utan botemedel. på en trogen dag såg jag en
    artikel på internet var en kvinna talade om läkare ISE och hur detta
    Läkaren botade henne permanent av HIV.
    Jag kontaktade honom via hans e-post: ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM och berättade för honom om min sjukdom. Detta galler man botade min herpesinfektion sjukdom. Han skickade mig örtmedicin som botade mig helt. Idag I`m living
    glatt och fri från herpes. Jag hade avsluta på mig att det inte finns någon
    bota, är han ägare och grundare av ISE HERB FORSKNINGSCENTRUM [IHRC]
    Dr .ISE har botemedel mot HIV, Zika, HPV, astma, diabetes, syfilis, låg spermier
    räkna, cancer, galenskap, hepatit, bakterier och parasitinfektion och
    andra relaterade virusinfektion. Han fick tillbringa 15 år i öva
    spiritism, konsulter, med hjälp av örter och andliga metoder för att bota
    sjukdom över hela världen. Det främsta skälet jag skriver detta vittnesmål är
    att informera hela världen om hans stora gärningar, och han är en växtbaserade läkare
    som kan bota dödliga sjukdomar. Han är också en stor spell caster Jag hade inte
    se någon läkare så kraftfull som den här galler man, hade han rädda många liv.
    Du kan kontakta honom via; ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM ...

    SvaraRadera
  3. LÄKARE Odion. DU ÄR Gud sände för att hjälpa människor livet, jag ber er kommer inte att dö innan tiden
    Detta är verklig ta det allvarligt, som kommer att tro att en ört kan bota herpes, jag aldrig tror att detta kommer att fungera, jag har tillbringar mycket få läkemedel från sjukhuset för att hålla mig frisk, fick det till en tid som jag väntade på är döden att komma eftersom jag var pank, en dag jag hårt om denna stora man som kallas Dr Odion som är välkänt för Herpes, HIV och cancer botemedel, beslutade jag att e-posta honom jag trodde honom inte så mycket, jag ville bara att ge honom ett försök, svarade han posten och behövs vissa Information om mig, då jag skickade dem till honom, förberedde han en örtmedicin (BOT) och skickade det genom Online Courier service för leverans, gav han mina uppgifter till Courier Office . De berättade för mig att 3-5 dagar jag kommer att få paketet och efter att ha fått det, jag tog medicinen som föreskrivs av honom i slutet av en vecka, berättade han för mig att åka till sjukhuset för en kontroll, och jag gick överraskande efter testet läkaren bekräftar mig Herpes simplex-virus negativ, jag trodde det var ett skämt, jag gick till andra sjukhus och var också negativ, tack för att rädda mitt liv, jag lovar att jag kommer alltid att vittna om dina goda gärningar. om du är herpes simplex virus patienten, eller om du är att hjälpa med någon innan jag kommer att vilja ge dig råd att ge den här mannen ett försök och se vad som händer med ditt liv inte oroa sig för pengar du har att använda kontakta honom och jag är säker på att du kommer att bli botade, kontakta honom via: E-post: (drodion60@yandex.com) 0R ringa hans nummer på +2347057623144 OR +2349060503921
    Detta är saker DR Odion gör.
    HIV,
    CANCER,
    ASTMA,
    IMPOTENS,
    LÅG spermier,
    TORFTIGHET / infertilitet,
    Jag kan inte sluta prata om den här mannen som heter Dr Odion orsak han är en Gud sände för att bota människor från olika sjukdomar med växtbaserade läkemedel, botade han mig om genital herpes, kommer han också att hjälpa dig. Kontakta honom idag och du kommer att ha ett vittnesbörd ... Lycka till!

    SvaraRadera
  4. Hej, alla mina namn är Komfam Jenny, jag är här för att vittna om en stor örtstavelse som heter Dr.MAGGI, som hjälpte mig att bota min HERPES SIMPLEX VIRUS. Jag blev smittad med HERPES SIMPLEX VIRUS 2013, jag gick till många sjukhus för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att min kropp kan vara okej. Så en dag gick jag på internet på nätet för att få veta mer om Herpes Simplex Virus jag kom över en recension av en dam som sa att hon fick hennes Herpes Simplex Virus härdad av En stor örtstavningscaster kallad Dr. MAGGI. Och hon gick också så långt för att släppa en e-postadress och inkluderade Dr. MAGGI-telefonnummer och rådgav vem som helst att kontakta Dr. MAGGI för någon form av hjälp. Så jag gav ett försök genom att kontakta honom via hans email och förklara mitt problem för honom. Han berättade för mig allt jag behöver göra och ger mig också instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som händer efter två veckor blev HERPES SIMPLEX VIRUS som var i min kropp försvunnen. så om du också är hjärtadbruten av några dödliga sjukdomar som HERPES, HIV, bältros, lågsperma, HPV, Cancer, Hepatit B, ALS etc, är den här stora mannen extremt det bästa jag har sett och applåderar och om du behöver en hjälp för att bota någon form av sjukdom, kan du också maila honom via: Maggiherbalcenter@gmail.com eller ring hans telefonnummer 2348148487280.

    SvaraRadera
  5. Var vänlig läs hur jag blev herdad från HIV, VIRUS, MIG OCH MIN HUSBAND
    Jag är verkligen glad att jag och min man är botad av (HIV VIRUS) med växtmedicinen i Dr Mohammed, jag har lider av denna sjukdom de senaste 3 åren utan lösning tills jag kom över e-posten till den här läkaren som har botemedel så många människor med sin växtbaserade medicin väljer jag också att ge honom en chans att hjälpa mig och min man, han berättade för mig vad jag ska göra och det gjorde jag vänligt och han skickade oss sin växtmedicin genom kurirleverans och riktade oss till oss hur man använder det följer jag också hans instruktioner för användning och han ber oss att gå efter en kontroll efter 3 veckor och som jag gjorde till min största överraskning kom vårt resultat negativt, vi är verkligen glada att det finns någon som denna DR Mohammed som är redo att hjälpa när som helst någon dag. till alla läsare och tittare som tvivlar på detta vittnesbörd, sluta tvivla på det och kontakta den här läkaren och se om han inte kommer att hjälpa dig. Jag är inte en dum kvinna att jag kommer ut till allmänheten och börjar säga vad någon inte har gjort för mig. genom mig har mina vänner kontaktat honom och de botas. Hans e-postkontakt är herbalcure12@gmail.com eller WHATSAPP OCH CALL ,,,, +2349036036397 eller +22964690913

    SvaraRadera
  6. Hur jag blev sjuk av cancer
    vilken typ av cancer har du?
    frukta inte mer för DR LEETU hjälper dig och botar dig omedelbart ... k var ett offer för ovariecancer och min vän hade också testikelcancer i nästan 3 år och när vi kom i kontakt med DR LEETU förklarade han för oss hur många människor har dött av okunnighet och hur han räddade många liv som seriöst i att få sina örter och medicin att bota cancer. DR LEETU räddade mitt liv, och jag var väldigt glad när läkarna sa till mig att min sjukdom torkar upp och jag blir bättre.
    Det tog bara 2 veckor och 5 dagar för att slutföra min dosering av läkemedel som skickades till mig av #DR LEETU och nu var jag tvungen att kolla mig själv igen och jag fick veta att min jag inte har mer äggstockscancer, jag blev chockad och grät tårarna av glädje.
    Tack så mycket DR LEETU för att rädda mitt liv och min väns BEATRICE, Gud är verkligen bra, tack igen, herre för att rädda mitt liv.
    Kontakta DR LEETU på hans Email på DRLEETU99@GMAIL.COM DRLEETU99@GMAIL.COM och han kommer att svara på ditt mail på en gång ......
    Jag vet att den här informationen kommer att vara till hjälp och jag kunde inte gömma min glädje men dela med dig av alla nyheter ...
    DRLEETU99@GMAIL.COM,
    DR LEETU botar alla typer av sjukdomar

    hiv
    INFERTILITET
    FIBROD
    CANCER
    PENISS UTGIFTER etc ........
    skynda dig nu för att rädda liv idag genom att kontakta honom på DRLEETU99@GMAIL.COM

    SvaraRadera
  7. Hur jag blev sjuk av cancer
    vilken typ av cancer har du?
    frukta inte mer för DR LEETU hjälper dig och botar dig omedelbart ... k var ett offer för ovariecancer och min vän hade också testikelcancer i nästan 3 år och när vi kom i kontakt med DR LEETU förklarade han för oss hur många människor har dött av okunnighet och hur han räddade många liv som seriöst i att få sina örter och medicin att bota cancer. DR LEETU räddade mitt liv, och jag var väldigt glad när läkarna sa till mig att min sjukdom torkar upp och jag blir bättre.
    Det tog bara 2 veckor och 5 dagar för att slutföra min dosering av läkemedel som skickades till mig av #DR LEETU och nu var jag tvungen att kolla mig själv igen och jag fick veta att min jag inte har mer äggstockscancer, jag blev chockad och grät tårarna av glädje.
    Tack så mycket DR LEETU för att rädda mitt liv och min väns BEATRICE, Gud är verkligen bra, tack igen, herre för att rädda mitt liv.
    Kontakta DR LEETU på hans Email på DRLEETU99@GMAIL.COM DRLEETU99@GMAIL.COM och han kommer att svara på ditt mail på en gång ......
    Jag vet att den här informationen kommer att vara till hjälp och jag kunde inte gömma min glädje men dela med dig av alla nyheter ...
    DRLEETU99@GMAIL.COM,
    DR LEETU botar alla typer av sjukdomar

    hiv
    INFERTILITET
    FIBROD
    CANCER
    PENISS UTGIFTER etc ........
    skynda dig nu för att rädda liv idag genom att kontakta honom på DRLEETU99@GMAIL.COM

    SvaraRadera
  8. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
    .
    Dr.Osasu also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
    5. Hepatitis B​

    SvaraRadera
  9. HOW I GOT MY EX HUSBAND BACK WITH THE HELP OF REAL AND EFFECTIVE SPELL FROM DR Osasu My name is Olivia Jayden, I never thought I will smile again, My husband left me with two kids for one year, All effort to bring him back failed I thought I'm not going to see him again not until I met a lady called Jesse who told me about a spell caster called Dr. Osasu , She gave me his email address and mobile number and I contacted him and he assured me that within 48hours my husband will come back to me, In less than 48hours my husband came back started begging for forgiveness saying it is the devils work, so I'm still surprise till now about this miracle,i couldn't conceive but as soon as the spell was cast,i became pregnant and gave birth to my third child,if you need any assistance from him you can contact him via:email: drosasu25@gmail.com Or WhatsApp or call him now: +2347064365391
    .
    Dr.Osasu also cures:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrig’s disease)
    5. Hepatitis B​

    SvaraRadera
  10. I want to let the world know about Dr BABA herbal cure is 100% Guarantee percent sure to cure your HERPES SIMPLEX VIRUS ,He is only person that i can boldly say he can cure any types of Disease.i was having HERPES SIMPLEX VIRUS for more than 2 weeks when i meant Dr BABA online on how he has cured so many people and how greatly he has helped many individuals online,so i contacted him and explained my situation to him and behold i was cure with his herbal medicine and now am living happily, so to anyone issue on herpes challenges i advised that you contact drbabaspellalter@gmail.com he can also cure any disease such as HIV/AIDS HEPATITIS B,DIABETICS,CANCER,HERPES He can also bring back your ex back,He is the great herbalist man called Dr.BABA i must say a big thanks for curing my Herpes Disease, i own you in return. Thanks and be blessed sir.his Whatsapp number+2348139284741

    SvaraRadera
  11. Jeg er Karem veldig glad for at jeg har blitt helbredet av (HERPES SIMPLEX VIRUS 2) med urtemedisinen til DR. AKHIGBE HERBAL CENTER, jeg har lidd av denne sykdommen de siste fire årene uten løsning før jeg kom over denne e-posten (drrealakhigbe@gmail.com) på internett av en urte-lege som har kurert så mange mennesker av herpesvirus med urte medisin, jeg velger også å gi ham en sjanse til å hjelpe meg, han fortalte meg hva jeg skal gjøre, og jeg gjorde det bra, og han sendte meg sin urtemedisin via Dhl-kurertjenester, og instruerer meg på hvordan jeg bruker det, følger jeg også hans instruksjon for bruk og han ber meg om å sjekke etter tre uker, og som jeg gjorde, til min største overraskelse, kom resultatet mitt ut som negativt, jeg er veldig glad for at det er noen som denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTRE som er klar til å hjelpe folk når som helst en dag. til alle leserne og seerne som tviler på dette vitnesbyrdet, slutter å tvile på det og ta kontakt med denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTER og se om han faktisk ikke vil hjelpe deg. Jeg er ikke en dum person som jeg vil komme ut til offentligheten og begynne å si hva noen ikke har gjort for meg. Han er virkelig en flott mann, han også helbrede sykdommer leve HIV, kreft, som, herpes, kronisk sykdom, diabetiker, hjertesykdom, astma, epilepsi. etc kontakt ham nå. med sin epost: (drrealakhigbe@gmail.com) eller du kan kontakte ham +2348142454860
    nettside. https: drrealakhigbe.weebly.com

    SvaraRadera
  12. Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av Dr AJAYI som den bästa stavskärmaren online och jag rekommenderar starkt Dr AJAYI till alla som behöver hjälp. Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han hade gått i kontakt med mig, vi har varit tillsammans i 4 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan tjej, när jag konfronterade honom ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade den här stavspelaren via sin e-post, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det. Då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr AJAYI. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på Internet att Dr AJAYI verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: Drajayi1990@gmail.com Du kan skriva hans Whatsapp ELLER viber-nummer: + 2347084887094, TACK TILL Dr AJAYI

    SvaraRadera
  13. god dag var och en, jag har kommit att berätta för världen om hur jag botades från hiv-aids. Jag tror aldrig att det fortfarande finns bra växtläkare tills jag träffade läkaren okos, jag lider av hiv-aids i goda 15 år men är nu gratis och alla medicinska tester bevisa att jag är botad, är glad idag, en vän till mig som drabbades av HERPES får också medicinen och nu är hon botad, det är anledningen till att jag har kommit att säga världen att en sanningsläkare okos växtbaserade hem är lösningen på ditt problem,
    varför vänta och lida när det finns någon som Dr okos
    som kan bota alla sjukdomar
    HIV / AIDS
    CANCER /
    HEPATITIS B VIRUS,
    Herpes
    astma,,
    Diabetiker 1 & 2,
    STAVA
    TORFTIGHET
    STROKE
    SEXUELLT ÖVERFÖRBARA SJUKDOMAR
    dö inte i tysthet, allt du behöver är att kontakta honom, okosherbalhome@gmail.com kan du också kontakta via hans whatsap-nummer +2348134156715
    okosherbalhome@gmail.com

    SvaraRadera